subota, 4. prosinca 2010.

Nikad previše cipela

Svaka djevojka i žena je barem jednom zastala ispred izloga neke trgovine cipela ugledavši prekrasni primjerak istih zbog kojih će idućih tjedan dana razmišljati samo o tome gdje uštedjeti kako bi kupile novi par prekrasnih štikli vrtoglave potpetice. Ako se nalazite među takvima, ja vas razumijem. Imam jednaki problem. To zapravo i nije problem, zar ne? To su slatke muke... Po cijele dane razmišljam o njima, u glavi ih kombiniram uz odjeću iz svog ormara..pa onda shvatim da bi mi i nova torbica uz njih dobro došla! I tako danima.. Neke kupim, a neke ostanu tek u lijepom sjećanju iz izloga... Najdraže su mi one koje usput neplanirano kupim. Trenutno ne znam koliko ih imam jer, iskreno, strah me prebrojati ih. Prijatelji, obitelj i poznanici me najbolje znaju po tome što obožavam cipele i to one: Što veća peta, to bolje! Često dobijem cipele kao rođendanski poklon jer vjerojatno svi pretpostavljaju da s tim neće pogriješti ( hm? ). Nema veze, ja sretna! Evo baš ove sam ljetos dobila..
jako su udobne iako je peta dosta velika...Još uvijek nemam cipela u svim bojama što znači...još ih nemam dovoljno :) Shopping cipela popravlja raspoloženje-SVAKI PUT!!! shoes&chocolate: najbolji recept za borbu protiv negativnih emocija bilo kojeg uzroka! I zato, da Vam malo uljepšam dan, slijedi par veličanstvenih primjeraka:









2 komentara:

  1. Zelene louboutinke su savršentstvo!

    Ljepota cipela je definitivno nešto najsavršenije na svetu, što je meni većinom uskraćeno zbog broja 42/43, tako da samo sanjam i maštam o njima.

    i zbog toga je većinom šoping cipela za mene najveća muka :(

    OdgovoriIzbriši
  2. potpuno te razumijem...inače nosim 40 ali zadnjih mjesec dana što god probam malo mi je...tako da sam sad na 41 i nadam se da će prestat rasti :((((

    OdgovoriIzbriši