utorak, 21. prosinca 2010.

Najbolje odjevena Hrvatica

Nakon dva tjedna anketiranja čitatelja portala Net.hr i Fashion.hr Style Community na temu najbolje odjevene Hrvatice, pobjedu je uvjerljivo ponijela Severina i tako prestigla ostale nominirane predstavnice nježnijeg spola. Između Jelene Popović-Volarić, Nine Badrić, Nevene Rendeli, Ljupke Gojić Mikić te Petre Nižetić, Seve je izabrana sa 50% glasova što joj je donijelo titulu najbolje odjevene Hrvatice!
Svojim ženstvenim kombinacijama često je ostavljala bez daha sve prisutne. Svi Vi koji do sada niste imali priliku upoznati našu najpoznatiju pjevačicu, vjerujte mi na riječ: Kad ONA uđe u prostoriju svi i sve ostalo apsolutno pada u drugi plan. Svaki muškarac, ali i žena okrenut će se za njom. To je Seve. Šokirat će Vas svojim izgledom čak i u ležernoj kombinaciji u privatnim trenutcima.

   
Dugogodišnja suradnja sa Lineom Exclusive vidljiva je na mnogim njenim projektima. Elegantne kreacije ove hrvatske modne kuće pratile su je na Eurosongu, u spotovima, na promocijama...
Od domaćih dizajnera Severina Vučković voli Elfse, Estare Culto a odnedavno i Anamariju Asanović o kojoj možete čitati ovdje. Često je viđena u kreacijama svjetski poznatih dizajnerskih imena poput: Chanela, Lanvina i Yves Saint Laurenta.

Severini svaka čast a idejnim tvorcima ove ankete mala zamjerka: u Hrvatskoj postoji nekoliko dobro odjevenih žena koje bi mogle konkurirati i Severini i ostalim nominiranim gospođama i gospođicama; poput Ive Balaban, Andree Čermak, Sunčice Jurilj a i Sanje Duggan.

2 komentara:

  1. Meni severina nije baš najbolje odjevena, prije bih rekla da ulaže najviše novaca u sebe. Moj glas definitivno ide Jeleni!

    OdgovoriIzbriši
  2. bubu hvala na komentaru! :) Slažem se s tobom u vezi Jelene. Žena ima i novaca i stila, pa to dvoje odlično kombinira..

    OdgovoriIzbriši