ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Anamarija Asanović

Prije dvije godine čula sam za mladu dizajnericu koja studira u Milanu i pomislila, bit će to zgodno kad se ona vrati u Hrvatsku i napravi par kolekcija i bila sam u pravu. Ambiciozna i nadarena Anamarija predstavila se već dva puta na Cro-a-porteru i oduševila. Svojim lepršavim ženstvenim kreacijama oduševila je sve pa čak i Severinu za koju je uvijek priželjkivala da jednoga dana nosi njene kreacije. San joj se ostvario i to u 22. godini. Svaka čast! 

Anamarija Asanović diplomirala je na prestižnom fakultetu za modni dizajn Istituto Marangoni u Milanu, simpatična je i pozitvna djevojka koja ostvaruje svoj san, i na tome joj zavidim. Kao i svaka druga djevojka Anamarija voli cipele i torbe a svoju kolekciju ˝The woods˝ kaže, kreirala je za umjetničke duše i sve one koji se tako osjećaju. Editorial za posljednju kolekciju odradila je u ulozi dizajnerice ali i modela, što moram priznati, odlično izgleda. Upravo iz te kolekcije Severina je s oduševljenjem kupila nekoliko kreacija koje i nosi u spotu Lola. Svi komadi iz kolekcije iznimno su ženstveni, elegantni i profinjeni ali i moderni na mladenački način.

Od stranih dizajnerskih imena, Anamarija voli Chanel i Lanvin, a osim toga u ormaru ima puno cipela visokih potpetica. Ova mlada dizajnerica ističe kako voli obući stvari iz H&M jer još uvijek ne zarađuje dovoljno da živi među markicama sa dvostrukim C.

Iskreno, Anamariju nisam imala priliku upoznati, ali ako se to jednoga dana dogodi od mene će dobiti same pohvale! A možda i kupim nešto..
Mladoj dizajnerici želim puno sreće u nastavku karijere i još puno dobrih, nosivih i ženstvenih kolekcija.
Nekoliko slika sa revije Anamarije Asanović:

Nema komentara:

Objavi komentar