ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Haljine otvorenih leđa

Događanja na crvenom tepihu zahtijevaju eleganciju i glamur. Često se viđaju haljine dubokog izreza na leđima koje ostavljaju sve prisutne bez daha. Meni se takve haljine jako sviđaju jer smatram da su izrazito ženstvene. Osim male elegantne torbice i kombiniranja ove haljine s odgovorajućim cipelama važno je pripaziti na još jednu stvar. Haljina otvorenih leđa pokazuje puno, stoga je važno da ona bude do poda i pokriva noge kako ne bi izgledali prevulgarno.
Maria Menounos


Ukoliko je haljina kraća a ima izrez na leđima onda bi barem trebala imati duge rukave. Ukratko, ukoliko se otkrivaju leđa mora se sakriti neki drugi dio tijela. Nema smisla pokazivati i noge i leđa i dekolte. To rade samo bingo hostese. Umirovljenici osim dobitka na lotu dobiju i srčani udar kad se nađu u tv studiju. No, dobro.
Blake Lively, Beyonce Knowles i Nicole Scherzinger samo su neke od ljubiteljica prekrasnih toaleta koje otkrivaju njihova zanosna leđa.


Na crvenom tepihu dodjele Oscara, Golden Globe Awardsa ili MTV Music Awardsa prošetale su se mnogobrojne dame u kreacijama Oscar de la Renta, Marchesa, Elie Saab, Roberto Cavalli, Versace te ostalim velikim imenima elegantnih red carpet kreacija. 

Moj favorit je Kate Hudson u bijeloj Emilio Pucci haljini! :)


Beyonce u haljini Elie Saab
Olivia Wilde, haljina Marchesa
Kate Hudson u kreaciji Emilio Pucci

Penelope Cruz
Gisele B.
Severina u kreaciji modnog dvojca ELFS
Blake Lively
Nicole Scherzinger u haljini Temperley London

2 komentara:

  1. upravo prvi puta kod tebe. dosta pomno anačliziras zbivanja. i uggsice. o njima sam vec pisala na jednom modnom portalu. sve u svemu obecavajuce

    OdgovoriIzbriši