petak, 18. veljače 2011.

Gucci 2011

runway Gucci 2011

Moram priznati da inače nisam ljubiteljica velikih dizajnerskih imena...OK, JESAM :)) Ali da mi se baš cijela kolekcija sviđa, to se još nije dogodilo. Gucci kolekcija za proljeće/ljeto 2011 me apsolutno oduševila svakim komadom... U svemu se vidim, sve je nosivo, šareno, ima i crnog, bež, elegancije, sofisticiranosti i prepoznatljivog Gucci stila ali opet moram reći...meni je sve MRAK!! Osim cipela i ogromnih torbi sa logom koji vrišti sa njih, sve ostalo mi je super. Već ranije sam pisala o tome kako mi se sviđa nova kolekcija OVDJE, kada je Camilla Belle bila obučena u Gucci od glave do pete. Ali dosta o tome sad, evo slika...
za safari u štiklama

za poslovne dame


bijela :)))

još malo gradskog safarija

za večeru u skupom restoranu

za St. Tropez, Maldive.... :)


moj stil :)))

a la Vlatka :)

big like :)

šareni dio kolekcije mi se posebno sviđa

:))))

kombinezon <3

...i u crnoj boji

četvrtak, 17. veljače 2011.

Irina Shayk

Prekrasna Irina Shayk ili Irina Sheik kako je često nazivaju, poznata je po editorijalima u kupaćim kostimima i donjem rublju. Manekenka ruskih korijena proglašena je jednom od 100 najljepših modela svijeta, a svojim velikim osmijehon nedavno je osvojila i Armani-a koji ju je angažirao kao zaštitno lice Armani Exchange-a za 2010. godinu. Snimila je brojne naslovnice modnih i sportskih časopisa te lansirala liniju kupaćih kostima u suradnji sa Beach Bunny-jem.
















nedjelja, 13. veljače 2011.

srijeda, 9. veljače 2011.

XYZ

Novi multibrand store u Zagrebu!! Z Zegna, Gucci kids, Burberry, Ralph Lauren, Juicy Couture, ICE Iceberg, Red Valentino, Armani Collezioni, D&G samo su neki od brandova koji se mogu pronaći u novootvorenom store-u u Arena centru. XYZ multibrand store zasada postoji u Beogradu, Ljubljani i Zagrebu a planira se proširiti na područje cijele bivše Jugoslavije s tendencijom da postanu vodeći multibrand store lanac u regiji.




Sutra će se održati svečano otvorenje za novinare i javnost a ovo danas bio je behind the scene prizor kojim su brand manageri XYZ-a i Sportina grupe htjeli dočarati ugođaj kako to izgleda 24 sata prije službenog otvaranja. Dvadesetak prodavača i buyera trčkaralo je po dućanu i pripremalo sve za sutra. I moram priznati da izgleda odlično! Na sredini store-a nalazi se dugački catwalk, a sa strana su tzv, shop-in-shop. Svaki brand ima svoj dio uređen po svojim standardima. Na više od 2000m2 smjestilo se nekoliko poznatih imena modnih kuća te svojim kolekcijama za proljeće/ ljeto 2011 jednostavno ostavljaju bez daha. Meni se sviđa ideja ovakvog multibrand store-a uz već postojeće concept store-ove. Ono što mi se najviše svidjelo su prostrane garderobe u kojima doslovce možete uživati.








Chanel Makeup Robot by Peter Philips & Nowness