subota, 29. siječnja 2011.

17. CRO A PORTER

Dakle, još jedan CAP je na pomolu. Ponovo West Gate i ponovno smrzavanje. Sjećam se kako smo sjedili na betonskim stepenicama, zakopčani do grla sa šalom oko vrata gledali manekenke kako hodaju plave od hladnoće. I to će se ove godine ponovno dogoditi. I to 11 dana u komadu!!! Svaka čast organizatorima koji su u Hrvatskoj uspjeli naći toliko dizajnera da su modno događanje produžili na 11 dana! Viktore, svi skupa se nadamo da znaš što radiš.. CAP je oduvijek (barem po meni) bio najjače modno događanje u državi pa neka tako i ostane. Veselimo se :)

ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Golden Globe

Na 68. dodjeli Zlatnih globusa poznate glumice i pjevačice su nas oduševile, šokirale ( i negativno i pozitivno) te ostavile bez daha. Idemo redom:
Eva Longoria je svojom pojavom ostavila dojam prave očajne kućanice koja tuguje za bivšim mužem. Čemu tolika crnina na tebi draga Eva? I gdje je nestao osmijeh s lica?? Šteta.
Angelina Jolie je kao i uvijek do sada oduševila svojom pojavom. Ovoga puta u smaragdno zelenoj Versace haljini. Meni je savršena. Boja haljine gotovo jednaka boji njenih očiju. Odlično. Sjedni, pet!
Christina Aguilera...molim??? Što se dogodi ženama nakon rastave? Pa nije kraj svijeta! Toliko sam šokirana njenim izgledom da haljinu uopće ni ne primjećujem. Zašto netko ne makne tu ženu od frižidera?
Anne Hathaway oduševila me svojom pojavom u haljini otvorenih leđa. Već ranije sam pisala o ovoj temi. Iako inače nisam baš neka obožavateljica ove glumice, Anne svaka čast!!
Jennifer Lopez: duga haljina, blijeda šminka, utegnuta frizura...dakle, ništa novo. Poznata pjevačica i glumica već godinama uvijek u istom stilu...Jenn, mislim da kod nas u Kroejši ima puno nezaposlenih modnih stilista na javnoj/estradnoj burzi besposličara. Svaka čast našima, ali Jenn stvarno.......

utorak, 11. siječnja 2011.

Moda boje lososa

rumenilo
suknja boje lososa


cipele Aldo
J. Mendel haljina



Kurt Geiger, model Jitter Bug


Calvin Klein sjajilo za usne

Steve Madden

Hermes, Birkin bag

Matthew Williamson

Chanel 2.55





Victoria Beckham u kožnoj suknjici boje lososa

Michael Kors



nedjelja, 9. siječnja 2011.

Chanel 2.55

Najpoznatiji model Chanelove torbice, 2.55, u Hrvatskoj je apsolutni must-have već godinama. Naše trendsetterice ih imaju u svim bojama a kombiniraju ih uz svakodnevni look kao i uz večernji, elegantniji. Ime je dobila po vremenu nastanka, veljača 1955.g. Veljača-2, 1955-55. Model 2.55 može se kupiti po cijeni od 14.000 kn pa tko voli nek izvoli. Novinarka Mirna Zidarić ih navodno ima preko 10! Kćer dinastije Todorić, Iva Balent, obožava Chanel i osim torbica obožava i njihove kompletiće od tvida.
Jelena Popović-Volarić, model u crvenoj boji
Tatjana Ivanišević, model u crnoj boji-večernji look

Iva Majoli Marić, model u nježno narančastoj boji
Tatjana Ivanišević, model u crnoj boji-dnevni look
Chiara Ferragni, najpoznatija talijanska modna blogerica, model u bež nijansi
Iva Balent, model u crvenoj boji

Anica Kovač, model u ružičastoj boji

Fani Stipković, model u crnoj boji


Branka Krstulović, bordo crvena

Mirna Zidarić, plava

Pamela Ramljak, siva

Jessica Alba, crna

Ljupka Gojić Mikić, srebrna

Andrea Čermak, Iva Balent, Iva Balaban, Karla Kaić i Marija Cvitanović


Branka Krstulović, crna

Karla Kaić, crni model

Iva Balent, bež model
Iva Balaban, sivi model

Iva Balaban, model u ružičastoj boji
Iva Balaban, model u sivoj boji